?

Log in

No account? Create an account

Fullmetal Alchemist ~ Finland

Name:
Fullmetal Alchemist ~ a Finnish community
Membership:
Open
Posting Access:
Anybody , Moderated


01 : Mitä yhteisöön saa postata?
Esittelyviesti olisi aina kiva aloitus. Sen lisäksi omia fanitöitä (etenkin suomenkielinen fanfiction olisi kaivattua), ajatuksia, mielipiteitä, uutisia, analyysejä, aiheeseen liittyvää mainostusta, haasteita, suosituksia, scanneja sekä mitä tahansa muuta Fullmetal Alchemistiin tai sen tekijöihin liittyvää.

02 : Mitä yhteisöön EI saa postata?
Täysin aiheeseen liittymätöntä trollausta, turhaa kiihkoilua eikä etenkään muiden fanitöitä ilman lupaa ja kiitoksia.

03 : Fanitöiden lähettäminen yhteisöön
Kaikki kuvat ja pidemmät tekstit on laitettava lj-cutin alle, ettei se venytä muiden käyttäjien kaverisivuja turhaan. Otsikkoon kannattaa lisätä teksti [Fic] tai [Art], jotta oikean asian löytäminen arkistosta on nopeampaa. LJ-cutin ulkopuolelle tulee sisältää seuraavat tiedot fanficistä:

Otsikko:
Kirjoittaja: omanimi (koodi: <*lj user="omanimi"*> ilman tähtiä)
Ikäraja: G, PG, PG-13, R tai NC-17
Paritus/Paritukset: jos on
Genre:
Kuvaus:
A/N: jos on kommentoitavaa

Fanartista ja muissa töissä riittää ikäraja ja kuvassa esiintyvät hahmot/paritukset. Kaikki NC-17 -materiaali tulee ehdottomasti laittaa friends-lockin alle.

Tärkeää: Muista aina mainita, ettet omista FMA:ta etkä saa rahaa fanitöistäsi. Rikomme tekijänoikeuslakeja väkisinkin tekemällä töitä muiden omistamien hahmojen pohjalta, mutta yleensä mitään seurauksia ei ole jos huomauttaa edellä mainitut asiat.

04 : Miten arkistointi pelaa?
LJ pitää automaattisesti kalenteria, josta näkee kaikki viestit kalenterimuodossa. Sen lisäksi mode arkistoi kaikki viestit tyypeittäin muistoihin, joten avainsanojen käyttö ei ole tarpeen.

05 : Kysymyksiä tai ehdotuksia?
Kaikki ruusut ja risut pikapostissa mulkiolle, mieluiten sähköpostiin vedenkeitin [at] hotmail.com.

Statistics